Om os

GULD & SØLV GALLERIET

Vores hjertebarn

For mig var det en drøm der gik i opfyldelse, da jeg fik mulighed for at åbne min egen butik i 2006. Jeg har arbejdet 31 år i branchen, og kan slet ikke forestille mig, at lave noget andet.

Jeg har skabt en butik, der er anderledes end andre guldsmede. Jeg elsker danske designere, og hjælper ofte de nystartede igang, så derfor er det unikke, håndlavede danske smykker, vi har meget af på hylderne.

Jeg har altid vidst jeg ville arbejde med smykker. Da jeg var 19 år kom jeg i lære i en guldsmede butik i Skive. Hver eneste dag siden, har jeg elsket faget.

 Jeg har arbejdet hos Klarlund, hos Georg Jensen og flere andre steder, hvor jeg har samlet meget værdifuld erfaring og skabt mig egen mening om, hvad der er vigtigt for mine kunder. I 2006 var jeg klar til at starte min egen butik og det har været fuld fart frem lige siden.

Gold earring with pearl on concrete podium
GULD OG SØLV GALLERIET

Om vores butik i Hvidovre

Vi har et dygtigt værksted tilknyttet butikken, og designer også guldsmykker, lavet af kundens eget guld. Det er en stor glæde/fornøjelse at se, hvordan noget gammelt, med mange minder tilknyttet, kan ændres/smeltes om til noget nutidigt og smukt. 

Ligeledes sælger vi også meget fine brugte smykker, til super priser, helt klart et besøg værd, vi kalder det smukt men brugt.
 
Vores urmager kommer et par gange om ugen, og kan reparere alt fra armbåndsure til stueure, han er en god erfaren mand, så kig endelig forbi, for en lille ur snak.
Mit dejlige personale og jeg står altid klar med, smil, hjælpsomhed, inspiration og tid til en lille sludder. 

Vi er e-mærket!